888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Igrajte PokerNews Satelit za Saturday Countdown

Igrajte PokerNews Satelit za Saturday Countdown 0001

Time Turnir Medju Nedeljnim Majorima

PokerStars proslavlja lansiranje Time Turnira, o kojima smo prethodno govorili, sa dodatkom za Saturday Countdown svom Subotnjem Major lineup-u. Saturday Countdown je 2-časni Time Turnir sa $20+$2 buy-inom i $10,000 zagarantovanim. Event se igra svake nedelje u 13:00 ET (17:00 GMT).

PokerNews će vam dati još više razloga da probate novi turnirski format nudeći ekskluzivne Countdown Satelite.

Satelit je zakazan za Petak, 28. Oktobra u 15:00 ET (19:00 GMT) i nagradiće zagarantovano sa 100 $22 Saturday Countdown kartama za $2+0.20 buy-inom. Event je otvoren za sve igrače bez obzira odakle su skinuli i registrovali PokerStars račun. Prvobitno smo najavili ovaj turnir za juče ali je došlo do izmene od strane PS pa je tako postavljen tek za sledeću nedelju.

Igračima je samo potreban password, "POKERNEWS", za učešće na turniru.

PokerNews Saturday Countdown Satelit
Buy-in: $2+0.20
Added nagrade: 100 x $22 Saturday Countdown tickets
Datum: 28. Oktobar.
Vreme: 19:00 GMT
Password: POKERNEWS

Ukoliko još uvek nemate otvoren PokerStars račun, otvorite ga preko PokerNews-a ovde i upišite Marketing Kod: POKERNIKA jer uvek Vam donosimo vruće poker akcije! Preumzite bonus od 100% do $600.

Ako naidjete na neki problem sa ovom ili bilo kojom drugom našom promocijom, molimo vas da nas kontaktirate putem našeg Sistema Korisničke Podrške.

Slični tekstovi

Šta misliš?