888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker Nedeljnik: Tony G-eva Hit Pesma Broj 1, Aussie Millions, Povećaj Svoj Bankroll, i Više!

PartyPoker Nedeljnik: Tony G-eva Hit Pesma Broj 1, Aussie Millions, Povećaj Svoj Bankroll... 0001

Ove nedelje na PartyPoker Nedeljniku, daćemo vam detalje kako da povećate svoj bankroll, Aussie Millions, Tony G-eva Br. 1 pesma, i više!

Osvojite Svet

Još uvek ima vremena za igrače da dostignu Svetsku Dominaciju kako je uzbudljiva promocija u punom jeku do 31. Dec.

Zauzeti svet je lako, igrači jednostavno treba da zarade Party Poene. Svaki put kada igrač napravi 10 Party Poena, biće nagradjen sa jednim gradom na svetu. U igri je 72 grada za osvojiti, nagradjivani su nasumično a većina nosi instant keš nagrade ili turnirske tikete.

Igračima je cilj da dominiraju u što više gradova moguće jer se dodeljuju ogromne nagrade onima koji uspeju da osvoje kompletne zemlje i kontinente.

Ako biste želeli da preuzmete totalnu svetsku dominaciju, onda sve što treba da učinite je da osvojite 72 jedinstvena grada i bićete nagradjeni sa masivnih $100,000.

Prepustite se osećaju na Party Pokeru i ne propustite svoju šansu da uzmete ogroman keš osvajanjem sveta!

Tony G-ev Božićni Broj 1. Hit

Još jedna od ludosti koja kruži netom, a to je pesma pod nazivom ”Tony G is Qualified”.
Tony G tvrdi da je pesma podešena da postane “Božićni Broj 1 Hitić” i on želi da ljudi slušaju tu pesmu i takodje izjavljuje "želim da ljudi znaju da sam kvalifikovan".

Možete poslušati pesmu i pogledati komičan video klip na Tony G-evom blogu.

Pravac u Melburn

Aussie Millions je skoro ovde i Party Poker je najbolje mesto za igrače da obezbede sebi all-inclusive turnirski paket.

Sve je postavljeno da se odigra ovog dolazećeg Januara jer Aussie Millions Main Event se igra tačno 22. Jan.. Event je jedan od najvećih ove godine i organizovan je tako da će privući neke od najboljih igrača na svetu usred Melburna, Australija da se okušaju za deo od ogromnog nagradnog fonda.

Party Poker ima bezbroj načina za igrače da osvoje $16,000 turnirski paket, uključujući šansu da osvoje paket apsolutno bez ikakvog ulaganja.

$16,000 Aussie Millions Paket

  • $11,400 Aussie Millions Main Event buy-in
  • Smeštaj od osam noćenja u Crown Promenade Hotelu, koji se nalazi odmah pored Crown
    Casina gde se održava Aussie Millions
  • $2,500 novac za troškove

Svakog dana će se igrati Aussie Millions freeroll koji će nagraditi 25 najboljih igrača sa mestom za $2 Aussie Millions Sub-Qualifier Speed Rebuy evente. Odatle će biti lako za igrače da raskrče sebi put do eventualnog učešća na $640+$40 Aussie Millions Satelitu gde jedan na 15 igrača osvaja ogroman $16,000 Aussie Millions paket.

Povećaj Svoj Bankroll

Ako želite da osvojite neki ekstra keš i osigurate sebi paket za Aussie Millions, zašto ne biste učestvovali na PartyPoker Bankroll Booster-u.

Bankroll Booster se igra svake Nedelje u 1430 EDT (1930 BST) i igra se kao free $5,000 tournament. Možete uzeti svoj deo od besplatnog added nagradnog fonda kako bi započeli osvajanje mesta za evente kao što je Aussie Millions ili čak osvojite na stotine dolara na PartyPokeru preko nedeljnih zagarantovanih turnira.

Vrlo je lako kvalifikovati se za Bankroll Booster freeroll sa Party Poker-om koji nudi igračima nekoliko različitih načina da osiguraju sebi mesto na nedeljnom eventu:

  • Zaradite 5 Party Poena tokom nedelje pre vašeg odabranog Bankroll Booster Turnira
  • Završite na prvih 25 pozicija na dnevnim one-point kvalfikatorima (sa početkom u 0945 EDT (1445 BST), 1445 EDT
    (1945 BST) i 2045 EDT (0145 BST) )
  • Najboljih 50 igrača na dnevnim kvalifikatorima za nove igrače (sa početkom u 1345 EDT (1845 BST) i 1945 EDT (0045 BST) )
  • Napravite depozit bilo kada i upišite bonus kod ”BOOSTER”

Besplatan Bankroll

Samo jedna stvar je bolja od povećanja vašeg bankrolla preko fantastične promocije navedene iznad, a to je dobijanje besplatnog $50 bankrolla!

Zahvaljujući PokerNews-u da biste dobili besplatan bankroll trebate samootvoriti račun PartyPokera preko PokerNews-a.

Jednom kada se igrač registruje automatski dobija besplatnih $25. Da biste preuzeli još $25, potrebno je napraviti 200 Party Poena.

Da biste dobili svoj besplatni bankroll, ispratite vodič na Free $50 No Depozit Stranic i upišite bonus kod “PNIKA50” kao što je naznačeno.

Ako naidjete na neki problem sa ovom ili bilo kojom drugom našom promocijom, molimo vas da nas kontaktirate putem našeg Sistema Korisničke Podrške.

Slični tekstovi

Povezani turniri

Povezani igrači

Šta misliš?