PokerStars Domaćin Fond Raiser Turnira za Thor Hansena u Nedelju, 19. Feb.

Thor Hansen

Pre nekoliko nedelja, poker svet je saznao žalosne vesti da je Thor Hansenu, poker legendi i dvostrukom nosiocu World Series of Poker narukvice, dijagnostikovan terminalni rak. Igrači su izrazili svoju podršku Hansenu na brojne načine od kojih je i organizacija turnira održanog na Betfair Pokeru prošle nedelje. Sada PokerStars istupa da pomogne u prikupljanju novca za Thor Hansen Fondaciju.

Dva dobrotvorna turnira će se odigrati u Nedelju, 19. Feb, za povećanje novca fondacije, koji je osnovan od strane Hansenovih bliskih prijatelja, Frode Fagerlia i Andreas Høivolda. Prihod od ovih turnira će pomoći da se plate Hansenovi tretmani.

Prema European Poker Tour Twitter računu:

European Poker TourTHOR HANSEN FUND RAISER TOURNEY ON POKERSTARS ON SUNDAY

Turnir se igra u 1930 CET (1330 EST) u Nedelju — $10+$10 turnir sa $10 kojih odlaze u nagradni fond a $10 u Thor Hansenov Dobrotvorni Fond.

U 2000 CET (1400 EST), odigraće se i $50+$50 event sa $50 kojih ide u nagradni fond i $50 u Thor Hansenov Dobrotvorni Fond.

Da biste pronašli ove turnire, koji su otvoreni za sve, pogledajte u lobiju pod Tourneys — Regional. Ukoliko još uvek nemate PokerStars račun, možete napraviti download preko PokerNews-a i ujedno dobiti i bonus od 100% do $600 kao i učešće na $67,500 PokerNews Freeroll Seriji.

PokerStarsPokerNews bonusMarketing kodMin.depozitRegistracija
PokerStars Domaćin Fond Raiser Turnira za Thor Hansena u Nedelju, 19. Feb. 101100% do $600POKERNIKA$10Download-ujte program

Budite u toku sa dešavanjima u poker svetu - pratite nas na Twitter-u i lajkujte na Facebook-u.

Slični tekstovi

Povezani turniri

Šta misliš?